Rainbow heart

Nawwar,Habibah,Naufa.....Nectar love all of u

Nawwar,Habibah,Naufa.....Nectar love all of u

Picture taken from nawwar’s blog

Di rumah insyirah,tersemat lah nama Nectar,Nawwar,Habibah dan Naufa.Pelbagai ragam dan cerita.Tak lama lagi,insyirah akan terkubur.Tiada lagi insyirah.Tapi,moga kenangan kita kan tersemat.Rindu dan sayang kita kerana Allah.Pahit manis di rumah Insyirah jangan dilupakan

Moga kenangan solat jemaah kita,makan dulang kita,kejut subuh kita,kejut tidur sekejap,gurau kita,semangat kita dan segalanya kan terus terpahat di ingatan.Jangan lupa,day-out kita after nawwar exam 3hb.Ok..tak leh seronok2 sangat sebab nawwar tak abis exam lagi yang 18hb tu.:P.

Bakal rindu kan biah yang baik itu

4 Responses to Rainbow heart

  1. nawwar says:

    wuwu.. bakal rindu dgn warga insyirah sgt2 nnt :’)
    moge Allah berkati dan terima setiap amalan kite bersama2
    x sabarnya nak insyirah-day-out! baikkk mesti study bersungguh2!
    chaiyoookkk nectarbee!!😀

  2. LiTtle-mo0n says:

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    bakal merindui akak2 jugak..

    nampaknye bulan kecil xleh jadi kecil dh…

    [ish, tetibe emo plak time2 nak exam ni…]

  3. nectarbee says:

    huhu,little moon sekarang dah kena masuk phase mengambang.Mane boleh jadi anak bulan saje.:D.Nanti kalu anak bulan tak besar2,maknanya,nanti anak2 bintang pun xleh membesar.(dalam maksud tuh)..

    IA,kakak2 kaber dan kakak saghir bakal merindui juga adik2 kaber dan adik2 saghir…

  4. achik wardah says:

    huhuu…nk jgk menyebok di sini.nmpk nye kakak2 ku dah abes exam nih.heeee menanti ‘serangan berisi’ dr kakak2 nih.hikhikhik. oh ye. sedeyh jgk insyirah dh xdek nnt.huhuhu. mmg insyirah best.alhamdulillah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: